Bijlmer Klassiek Speciaal

Blue Notes and more

vr 22 mei 2020, 20:00

De maatregelen die de overheid getroffen heeft in verband met de Corona-epidemie hebben helaas tot gevolg dat alle concerten tot de zomer komen te vervallen. Ondertussen werken we met volle energie aan het volgende seizoen.

Ik hoop dat we allen deze moeilijke periode gezond zullen doorkomen!

Michael Gieler

GraziellaHunsel behoeft eigenlijk geen introductie. Deze charismatische zangeres heeft allang de harten van alle liefhebbers van jazz gestolen, en zeker niet alleen in de Bijlmer. Al haar concerten zijn een feest waar musici en het publiek zich thuis en welkom voelen.

Voor dit programma stelt ze samen met artistiek leider Michael Gieler een swingend programma samen met de mooiste jazznummers  van Gershwin tot Ella Fitzgerald.


Vrijdag 22 mei 2020, 20:00 uur
Bijlmer Parktheater, Amsterdam Zuidoost

George Gershwin
Summertime
Sarah Vaughan
Stardust
Ella Fitzgerald
Just one of those things
Mr. Paganini
It don’t mean a thing

en andere werken

Graziella Hunsel zang
Musici van het Koninklijk Concertgebouworkest

Volwassenen: € 16,00
CJP en Stadspas: € 13,50
Kinderen (tot 12 jaar): € 7,00
Een pauzedrankje is bij de prijs inbegrepen
Duur: ongeveer 60 minuten

Bestel tickets

Over Bijlmer Klassiek

Musici van het Koninklijk Concertgebouworkest komen samen met speciale gasten musiceren in het Bijlmer Parktheater. Zij trakteren de luisteraars op schitterende kamermuziek, maar ook op verrassende uitstapjes naar andere genres. Van klassiek tot modern, komisch of romantisch, ze zijn van alle markten thuis. Ontmoet ze in het Bijlmer Parktheater en laat u betoveren.