Van Music Bridges naar Music Stages: nieuwe naam, logo en website

Het was u wellicht al opgevallen als u heeft geluisterd naar ComPassie of als u het Bach Bridges Festival in Zutphen heeft bezocht: Onze stichting is van naam veranderd. Wij heten voortaan Stichting Music Stages. De nieuwe naam representeert nog beter wie we willen zijn: een breed en innovatief podium.

Een podium dat sinds de oprichting meer dan tien jaar geleden voortdurend en volop in ontwikkeling is. Zo ook de musici aan wie de stichting een podium biedt. Zij bevinden zich in verschillende stadia van hun ontwikkeling, variërend van de talentvolle jonge hond tot de ervaren rot in het vak op de toppen van zijn kunnen. Zoveel podia, zoveel fasen, dat bruggetje is vrij snel gemaakt. Daaarom gaan we verder als Music Stages.

Een nieuwe naam, daar hoort natuurlijk ook een nieuwe website, een nieuwe huisstijl en een nieuw logo bij. En dat hebben we, met dank aan Hans van der Woerd die dat allemaal voor ons ontworpen heeft.

We zijn reuze benieuwd naar uw mening over onze nieuwe site, dus schroom vooral niet ons een berichtje te sturen op info@musicstages.nl. Wij hebben er de afgelopen tijd met heel veel plezier aan gewerkt en we hopen dat u hem met heel veel plezier zult gaan bezoeken.